fotograf-randers

fotograf randers

Jeg er
Hannah Ebeling

Jeg fanger det ægte øjeblik. Ikke det opstillede.

Min mand forlod os dagen inden jeg fødte. Det var starten på min virksomhed.

Nej, det er desværre ikke løgn. Jeg blev forladt dagen inden jeg skulle føde vores andet barn tilbage i 2022. Han havde fundet en anden. Jeg mistede alt under skilsmissen: Hus, bil, job og opsparing. Det blev starten på min virksomhed som fotograf i Randers.

Tilbage stod jeg med en nyfødt, storebror og det jeg hurtigt kunne pakke i en kuffert. Det blev starten på min fotografvirksomhed. 

Jeg har aldrig turdet springe ud i det, heller ikke efter 15 år bag kameraet. Men jeg har ramt bunden, tæppet er revet væk under os. Hvis jeg ikke springer ud i det nu, hvornår er det så det rigtige tidspunkt?! 

Det var klart den hårdeste tid i mit liv. Men jeg fik lov at lære så meget om mig selv. Og jeg modtog SÅ meget kærlighed fra folk omkring mig. Familie, venner og selv af fremmede. 

I dag er jeg stolt mor af mine to perfekte drenge – og har min egen fotografvirksomhed. 

Køber du billeder af mig støtter du derfor vores lille trekløver og giver mine børn en værdig fremtid.  Det er vi evig taknemmelige for! 

De bedste hilsner

Hannah Ebeling

FOTOGRAF RANDERS

fotograf-randers

HANNAH EBELING - FOTOGRAF RANDERS

Jeg mangler et fotolærred, en kæmpe blitz og et studie

Alligevel er jeg fotograf.
Fotografen med et smil på læben!

Hvordan kan det lade sig gøre?

Hos mig får du ingen opstillede billeder. Dem kan du tage nede hos den lokale fotograf. Og så har du præcis de samme billeder som resten af byen.

Min mission er at fange dit helt personlige, gyldne øjeblik.

Ja, dine uperfektheder, deller, rynker og strithår kan “Photoshoppes væk”.

Men så er du ikke længere dig.

Jeg ser skønhed og æstetik i hvert et menneske – også selvom vi sommetider har svært ved selv at se det.

Med mig sidder du ikke akavet foran et fototapet. Det kan du gøre med din selfiestang derhjemme. Mine billeder afspejler virkeligheden med alle dens følelser, facetter og indtryk.

Skræddersyet efter dine ønsker får jeg dig til at fremstå med det lille ekstra glimt i øjet.

Jeg fremhæver din unikke skønhed i naturlige omgivelser.

hannah-ebeling-fotograf-randers

"Hannah har været i mentorforløb hos mig, og hun har stået i flammer helt fra begyndelsen."

Hannah har gennemført forløbet og er løbet med det hele i en fart, som er imponerende. Hun har alt det, man skal have for at lykkes som selvstændig fotograf. Både som person men også som sin egen bedste medarbejder. Hun lærer hurtigt, hun kan tilpasse sig de forskellige situationer, og hun har styr på sine opgaver.

Jeg arbejder også sammen med Hannah om projektet "Englebørn i Lyset" og det er en fornøjelse at skabe magi sammen med Hannah - ikke kun fordi vi matcher så godt, men også fordi hun sprudler af gode ideer og energi, også når livet er hårdt ind imellem.

Hannah er en inspiration for mig, der har drevet virksomhed i flere år nu, og det er ligesom et pust af frisk luft og samtidig et flashback tilbage til den tid, jeg var helt ny i det hele.

Hannah får mine varmeste anbefalinger.


Eva Walther, Fotograf
Scroll to Top