Hvordan foregår et fotoshoot med Hannah?

Booking

Du får en bekræftelse på mail med al information samt tips og tricks til ventetiden hvis du ønsker det. 

Shooting

Vi mødes på den aftalte lokation og tager dine billeder. Bare rolig, jeg guider dig igennem hele forløbet, vi har god tid og du må stille alle de spørgsmål du måtte have. 

Redigering

Man tror det ikke. Men selve shootingdagen er den hurtige del. Jeg bruger mellem 2-5+ timer pr shoot på redigeringsprocessen. Det gør jeg fordi jeg har høje krav til kvaliteten af mine billeder. Et billede der ikke lever op til min standard bliver ikke udleveret. 

Udlevering

Hurra, dine billeder er klar. Jeg bestræber mig på at udlevere dine billeder indenfor 14 dage. Når dine billeder er klar modtager du en mail med vejledning i hvordan du kan tilgå dit personlige online-galleri og downloade dine billeder. 

Scroll to Top